Van Dongen reageert op akkefietje Cillessen: 'Krijg ik het gezeik over me heen'

Van Dongen reageert op akkefietje Cillessen: 'Krijg ik het gezeik over me heen'

31 maart - 12:53
23

Milan van Dongen heeft zondag bij Goedemorgen Eredivisie gereageerd op zijn aanvaring met Jasper Cillessen. Na de stunt van NEC tegen PSV (3-1) kwam de doelman terug op het feit dat hij vaak is 'uitgelachen', ook door de ESPN-presentator.

Cillessen stopte tien minuten voor tijd de penalty van Luuk de Jong - zijn allereerste in de Eredivisie - en sloeg vervolgens terug naar zijn criticasters. "Ik vind het super-, super-, superleuk voor die jongen, hij heeft een karrenvracht aan shit over zich heen gekregen", zegt Hans Kraay jr. "Ik ook", sluit Van Dongen zich daarbij aan.

"Er was nog niet afgefloten, of hij stond al bij ESPN. Zo gretig was hij", vervolgt Kraay lachend. Van Dongen kan leven met de felle reactie van Cillessen, maar vindt het niet helemaal eerlijk. "Dat is lekker, ik heb het één keer gezegd, jij (kijkt naar Kraay, red.) vijftien keer, en dan krijg ik het gezeik over me heen. Laat lekker gaan, die mensen die wat over je zeggen."

Kraay kan Cillessen wel volgen. "Zijn reactie naderhand was niet per se op jou (Van Dongen, red.) gericht, het is een soort ontlading naar ons allemaal. Zo van: Kijk, ik kan ook penalty's pakken, even zwijgen jullie. Wij trekken het ons allemaal aan, Milan, het is totaal niet naar jou."