Driessen sprak met Te Kloese: 'Hij zei dat hij Feyenoord niet direct versterkt'

Driessen sprak met Te Kloese: 'Hij zei dat hij Feyenoord niet direct versterkt'

5 april - 19:27 Laatste update: 19:37
35

Anis Hadj Moussa geldt bij Feyenoord niet als een directe versterking. Althans, dat beweert Valentijn Driessen, die Dennis te Kloese, algemeen directeur van de Stadionclub, heeft gesproken.

Feyenoord bevestigde eerder deze week de transfer van de 22-jarige Hadj Moussa, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor Vitesse. De Rotterdammers nemen de Algerijn voor een miljoenenbedrag over van het Belgische Patro Eisden. Driessen sprak Te Kloese bij de presentatie van MediaMarkt als de nieuwe hoofdsponsor. "Te Kloese zei dat je Hadj Moussa niet direct moet zien als iemand die Feyenoord direct versterkt", zegt de journalist in de podcast Kick-Off van De Telegraaf.

"Het is gewoon een leuk project voor Feyenoord om met deze jongen aan de gang te gaan", gaat Driessen verder. "Dat hij kwaliteiten heeft, heeft iedereen gezien, alleen Arne Slot legt de lat wel heel hoog." 

Vitesse-trainer Edward Sturing vertelde vrijdag dat hij niet blij is met de houding van Hadj Moussa, die onder meer steken laat vallen in de verdedigende arbeid. "Op het moment dat hij de bal verliest, staat hij stil", stelt Driessen. "Dat hoef je bij Slot niet te doen."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal: