Bergwijn grapte met Van der Meijde voor dramatische Klassieker: 'Ik maak je dood'

Bergwijn grapte met Van der Meijde voor dramatische Klassieker: 'Ik maak je dood'

8 april - 17:26 Laatste update: 17:44
58

Andy van der Meijde kreeg onlangs een grappig berichtje van Ajax-captain Steven Bergwijn. De analist en oud-speler had iets gezegd over de vrouw van de huidige aanvoerder en daar moest de aanvaller even wat over kwijt.

"Ik had op Instagram toch dat filmpje van ons over Bergwijn zijn vrouw", vertelt Van der Meijde bij hem thuis op de bank, terwijl hij met Glenn Helder en Royston Drenthe De Klassieker kijkt. "Ik zei toch dat hij een mooie vrouw had. Stuurt hij mij ineens een berichtje: 'Bro, ik maak je dood'. Ik zei die vrouw van Bergwijn is echt top, stuurt hij mij zaterdag ineens een bericht", lacht Van der Meijde.

Bergwijn kon voor de Klassieker dus nog lachen, maar na de wedstrijd tegen Feyenoord kon de aanvaller weinig positiviteit opbrengen. Op het veld wekte hij al veel irritatie op vanwege het ruzie zoeken met zijn eigen spelers, maar het meeste kritiek kreeg hij op een slaande beweging. Veel fans vonden dat Bergwijn een rode kaart had moeten krijgen, maar maandag werd officieel bekend dat hij geen straf krijgt voor het incident.

Op privégebied gaat het wel erg goed bij Bergwijn. De captain en zijn vrouw maakten begin 2024 bekend dat ze een tweede kindje verwachten. Het stel heeft al een zoontje samen genaamd Ayden.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Andy Van Der Meijde (@andyvandermeijde7)