Van der Gijp wijst uitblinkers Feyenoord aan: 'Geweldig, een hel voor Ajax'

Van der Gijp wijst uitblinkers Feyenoord aan: 'Geweldig, een hel voor Ajax'

9 april - 00:09
36

René van der Gijp is lovend over Yankuba Minteh en Igor Paixão. De buitenspelers waren in de Klassieker van doorslaggevende waarde voor Feyenoord en legden Ajax op de pijnbank door allebei twee goals te maken. Valentijn Driessen is minder gecharmeerd van het duo, en meent dat de aanvallers zich ook tegen FC Volendam hadden moeten laten gelden.

"Die twee buitenspelers, die hebben het verschil gemaakt", stelt Van der Gijp in Vandaag Inside over Minteh en Paixão. De analist kan echter niet op bijval rekenen van tafelgenoot Driessen. "Tegen FC Volendam zie je ze niet. Iedereen roept: geweldig, die buitenspelers. Leuk, deze wedstrijd, maar verdeel het dan eerlijk. Dan doe je nog mee om de titel", doelt Driessen op het 0-0 gelijkspel van Feyenoord op bezoek bij Volendam.

Wedden

Meer odds

"Dat weet ik, maar ze waren geweldig, die twee buitenspelers", blijft Van der Gijp bij zijn mening. "Ze hebben die backs weggespeeld, zo lang ze op het veld stonden. Het was een hel voor die backs", aldus de voormalig rechtsbuiten van onder meer PSV en Oranje over Minteh en Paixão, die beide goed waren voor twee goals.