BILD: Bayern München schakelt weer door en legt contact met Ten Hag

BILD: Bayern München schakelt weer door en legt contact met Ten Hag

6 mei - 19:15 Laatste update: 20:18
61

Een opvallend gerucht uit Duitsland: Bayern München legt voorzichtig contact met Erik ten Hag. Der Rekordmeister heeft diverse afzeggingen gekregen en schakelt nu door naar de Nederlander, meldt BILD.

Het wil Bayern maar niet lukken om een opvolger van de vertrekkende Thomas Tuchel te vinden. Droomkandidaat Xabi Alonso blijft bij Bayer Leverkusen, terwijl ook Julian Nagelsmann, Ralf Rangnick en Unai Emery voor de eer bedankten. De clubleiding van Bayern heeft nu Ten Hag op het oog, klinkt het. De 54-jarige manager ligt nog tot medio 2025 vast op Old Trafford.

Naar verluidt is het eerste contact tussen Bayern en Ten Hag gelegd. De claim van BILD krijgt bijval van de Duitse tak van Sky, dat zelfs weet dat Ten Hag welwillend tegenover een nieuw dienstverband bij Bayern staat als United niet met hem verder wil. Tussen 2013 en 2015 stond Ten Hag al aan het roer bij de beloftenploeg van Bayern. In de media spreekt Ten Hag veelvuldig uit dat zijn toekomst bij United ligt.

Bayern ziet in de trainerszoektocht de ene na de andere optie wegvallen. Julen Lopetegui, die ook in beeld is, lijkt hard op weg naar West Ham United, dat afscheid neemt van David Moyes.