Nieuw spektakel op komst bij Real - Bayern: 50 euro voor beide teams scoren!

Nieuw spektakel op komst bij Real - Bayern: 50 euro voor beide teams scoren!

8 mei - 12:00

ADVERTORIAL - Real Madrid en Bayern München vechten woensdagavond uit wie de tweede finalist van de Champions League wordt. De Koninklijke en Der Rekordmeister zouden er wel eens weer zo’n zelfde spektakel als tijdens de heenwedstrijd van kunnen maken. Unibet heeft een speciale welkomstactie in petto: pak 50 euro wanneer beide clubs een doelpunt maken.

Spektakel in Allianz Arena

Een week geleden stonden Bayern München en Real Madrid al tegenover elkaar in Duitsland. De twee Europese grootmachten speelden een wedstrijd met flink wat gezichten, het ging op en neer. Vinícius Júnior zette Real uit het niets op voorsprong, na de rust boog Bayern het razendsnel om via Leroy Sané en Harry Kane, waarna Vinícius met de gelijkmaker de cirkel rond maakte. Kunnen we ook in Estadio Santiago Bernabéu weer doelpunten aan beide kanten verwachten?

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Real Madrid - Bayern München en zet in op 'Beide teams scoren: Ja'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten mag natuurlijk ook. Weten Real Madrid en Bayern München te scoren in het Estadio Santiago Bernabéu? Dan pak je maximaal €50! Gebeurt dit niet? Dan verlies je maximaal €1.

Klik hier om de welkomstactie te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.