Meespelen steunpilaren onzekerheid bij Feyenoord: 'Konden niet trainen'

Meespelen steunpilaren onzekerheid bij Feyenoord: 'Konden niet trainen'

10 mei - 16:51
13

Feyenoord moet het zondag tegen NEC mogelijk stellen zonder Santiago Giménez en Quinten Timber. Trainer Arne Slot deed vrijdag tijdens de persconferentie een boekje open over de fitheid van zijn pupillen.

Waar Giménez vorige week nog inviel en tweemaal scoorde, moest Timber de strijd na 65 minuten staken. Beiden zijn momenteel herstellende van een blessure en konden voorafgaand aan het uitduel met NEC niet trainen. "We moeten morgen kijken hoe zij ervoor staan", aldus Slot vrijdag op de persconferentie in aanloop naar het Eredivisie-treffen.

Slot heeft ook lovende woorden over voor zijn tegenstanders. "NEC is een club met een goede trainer en goede spelers. Als iedereen daar fit is, staan ze terecht op de plek waar ze nu staan", besluit de oefenmeester. Het duel in De Goffert begint zondag om 14.30 uur. Het eerste competitieduel tussen beide ploegen eindigde in een 2-2 gelijkspel. De bekerfinale, waarin NEC ook de tegenstander van Feyenoord was, werd met 1-0 gewonnen door de Rotterdammers.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: