De Guzman moet wachten op vertrek Banega

De Guzman moet wachten op vertrek Banega

25-08-2009 13:16

Banega zou op het punt staan op huurbasis te verkassen naar het Engelse Everton. De Argentijns international ziet die stap echter niet zitten. De middenvelder wil zich bewijzen bij Valencia, nadat hij het afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Atlético Madrid.

Valencia, dat in financiële problemen verkeert, zal voor het zich kan versterken met De Guzman eerst duidelijkheid moeten krijgen van Banega. "Op dit moment is het standpunt van Valencia dat er geen budget is om Jonathan te halen", zegt Jan de Visser, zaakwaarnemer van De Guzman. "Al kan dat natuurlijk nog veranderen, dat weet je nooit in de voetballerij."

Berichten dat de zaakwaarnemer dinsdag naar Valencia zou afreizen om de transfer te bespreken, berusten volgens De Visser niet op waarheid. De belangenbehartiger benadrukt in gesprek met het weekblad dat de overgang van De Guzman in elk geval 'nog lang geen gedane zaak is'.

Naast Valencia zouden meerdere clubs zich gemeld hebben voor De Guzman. De speler ziet een vertrek naar deze partijen echter niet zitten, waar de middenvelder zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar Engeland of Spanje.