Valpoort wil Narsingh achterna bij Heerenveen

Valpoort wil Narsingh achterna bij Heerenveen

19-06-2011 16:16

Deze week tekende Valpoort een eenjarig contract bij Heerenveen, met een optie voor nog een jaar. Hij zal vanaf het begin van volgend seizoen deel uit maken van de selectie van Jong sc Heerenveen/Emmen.

"sc Heerenveen voelt goed voor mij. Dit contract stimuleert me naar meer. Ik wil zo snel mogelijk richting de eerste selectie. Natuurlijk moet ik het zelf allemaal creëren, maar het vertrouwen van de club is ook groot in mij. Ik ben blij dat hier de jeugd ook echt een kans krijgt."

"Ik kwam tegelijk met Luciano (Narsingh, red.) naar Heerenveen. Als je ziet welke ontwikkeling hij heeft doorgemaakt, dan is dat echt een voorbeeld voor mij. Ik wil net als hij presteren en doe daar alles voor", verrtelde Valpoort over Narsingh, die afgelopen seizoen 24 competitieduels speelde en vijf keer scoorde.

"Mijn eerste doel is om in de eerste selectie te komen, en daarna zien we wel verder. Ik ken Heerenveen goed, en zij kennen mij. Daarom was de keuze om hier te blijven niet moeilijk. Ik wil hier slagen."