Van Crooy: 'Stunt tegen FC Emmen is mogelijk'

Van Crooy: 'Stunt tegen FC Emmen is mogelijk'

Gepubliceerd: maandag 23 september 2013 om 19:01ma 23-09-2013 om 19:01

"De kans om te stunten tegen FC Emmen is zeker aanwezig. Wij zijn in staat om op de nul te spelen en scoren vaak. Wij als team geloven in onze kansen en willen Emmen best met een kater de bus insturen voor een reis van ruim twee uur. Wij pakken de kater de dag daarop dan wel", aldus de doelman die in het verleden onder contract stond bij VVV-Venlo en PEC Zwolle tegenover VoetbalPrimeur.

Deurne bereikte in 2008 de achtste finale van de KNVB beker, Feyenoord was destijds te sterk. "Daar gaan de verhalen hier nog steeds over. We hopen die geweldige prestatie te kunnen herhalen. Buiten de club zijn de mensen ook erg enthousiast en ik hoop dan ook dat ze ons in grote getalen komen steunen. De steun van kunnen we goed gebruiken tegen FC Emmen."

Van Crooy wist zich bij zijn nieuwe club dit seizoen snel op te werken als eerste doelman. "Ik ben over mijn prestaties tot nu toe best tevreden. Ondanks dat ik bijna een jaar geen wedstrijden meer had gespeeld gaf de trainer mij het vertrouwen. Dan zit je snel weer op een hoog niveau, mede door het team. Het is een gezellige groep waarin iedereen voor elkaar wil werken."
 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws