Ik ken Kevin als een veerkrachtige vent, hij komt hier weer uit

"Ik ken Kevin als een veerkrachtige vent, hij komt hier weer uit"

Gepubliceerd: dinsdag 11 maart 2014 om 11:48di 11-03-2014 om 11:48

Kevin Strootman zal zich terugknokken. Dat is de stellige overtuiging van Chiel Dekker, zaakwaarnemer van de middenvelder van AS Roma. De Oranje-international kreeg maandag te horen dat hij het WK in Brazilië moet misen.

De middenvelder, die in Nederland uitkwam voor Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV, liep zondag in de Italiaanse topper tegen Napoli een knieblessure op. Een dag later bleek dat Strootman zijn kruisband heeft afgescheurd. Daardoor staat hij voor een maandenlange revalidatie. Een domper want Strootman was aan een sterk seizoen bezig en behoorde tot de basiself van het Nederlands elftal.

"Dramatisch voor hem, hij had zich zoveel voorgesteld van het WK", zegt Dekker in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Ik ken Kevin als een veerkrachtige vent, hij komt hier weer uit. Hoelang het duurt? De een zegt zes maanden, de ander acht en anderen twaalf. Ik weet het echt niet, Kevin moet zo snel mogelijk geopereerd worden en zal zich vanaf dag een volledig op zijn revalidatie richten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws