Ronaldo schrijft historie tijdens makkelijke zege Real Madrid

17-10-2015 17:51

Real Madrid won zaterdagmiddag met 3-0 van Levante, maar het was vooral het feestje van Cristiano Ronaldo. De Portugees kroonde zich tot topscorer aller tijden van de Madrileense club door voor rust de 2-0 aan te tekenen.

Ronaldo schoot van buiten het strafschopgebied prachtig raak. Het was doelpunt nummer 324 voor de ster, waardoor hij Raúl is gepasseerd op de topscorerslijst van Real Madrid. Hij scoorde 231 keer in de Primera Division, trof 67 keer doel in de Champions League, twee keer in de Europese supercup, drie keer in de nationale supercup en 21 maal in het bekertoernooi.

Even voor zijn treffer gaf Ronaldo al de assist op Marcelo, die het openingsdoelpunt maakte in de thuiswedstrijd tegen Levante. Jesé Rodriguez zorgde n de tweede helft voor het slotakkoord. Real Madrid gaat door de zege aan kop in de Primera Division. Villarreal kan zondag bij winst op Celta de Vigo nog wel passeren.