Feyenoord weigert mee te werken aan huurdeals: 'Nelom, Woudenberg en Vejinovic'

Feyenoord weigert mee te werken aan huurdeals: 'Nelom, Woudenberg en Vejinovic'

06-01-2017 12:59
7

ADO Den Haag-trainer Zeljko Petrovic heeft tevergeefs enkele keren aangeklopt bij Feyenoord voor versterking. Hij had Miquel Nelom, Lucas Woudenberg en Marko Vejinovic op het oog als huurlingen.

"Ik heb bij Feyenoord gevraagd of we iets konden doen met Miquel Nelom toen hij niet speelde. Daarna met Lucas Woudenberg. En Marko Vejinovic", vertelde Petrovic donderdag in de Haagse editie van het Algemeen Dagblad. "Maar toen raakte Terence Kongolo geblesseerd en Sven van Beek was niet fit. Van Bronkhorst en van Geel zeiden 'Petro we willen je graag helpen, maar we spelen voor het kampioenschap'."

Petrovic heeft bij ADO te maken met veel gedoe rond clubeigenaar Hui Wang, die nu 2,5 miljoen euro moet betalen aan de Hagenaars. Het blijkt dat de partijen toch in gesprek zijn. "Wij hopen dat de rust terugkeert. Dat is in het belang van ons allemaal. Het is belangrijk voor alle mensen in de club, ook voor de spelers en de trainers. We schieten niet veel op met ruziën over en weer", vertelt de coach in De Telegraaf.