Update: El Ghazi-kamp laat zich horen: Er is contact, maar geen contract

Update: El Ghazi-kamp laat zich horen: "Er is contact, maar geen contract"

17-01-2017 00:14
13

Anwar El Ghazi is op weg naar Lille, maar de deal is nog niet helemaal rond. Dat laat manager Patrick Collet weten aan Telefoot.

"Ik kan het niet met honderd procent zekerheid bevestigen", vertelt Collet gevraagd naar de aanstaande komst van El Ghazi. "Ik weet dat er versterkingen aankomen, maar ik kan geen namen geven." Volgens Telefoot gaat Lille deze winterperiode vier nieuwe spelers verwelkomen, waarvan El Ghazi er één is.

Het kamp-El Ghazi bevestigde al dat er gesproken wordt met Lille en dat die gesprekken maandag een vervolg krijgen. Lille hoopt de aanvaller voor zeven miljoen euro over te nemen, terwijl Ajax inzet op een hoger bedrag. De club heeft David Neres op het oog als vervanger van El Ghazi. Ajax zou al een bod van tien miljoen euro hebben uitgebracht op de Braziliaanse jeugdinternational, die momenteel onder contract staat bij Sao Paulo.

Update 17/1 0.14: Nabila El Ghazi, zus en zaakwaarnemer van Anwar El Ghazi, heeft tegenover De Telegraaf gereageerd op de geruchten over een mogelijke overstap naar OSC Lille. "Er is contact, maar geen contract", luidt de reactie. Afgelopen zondag begon El Ghazi gewoon in de basisopstelling bij Ajax, ondanks de gesprekken met Lille. In welke fase de gesprekken zich momenteel bevinden, is onbekend.