Update: Turkse club kondigt komst van twee Nederlanders definitief aan

Update: Turkse club kondigt komst van twee Nederlanders definitief aan

19-01-2017 10:33
2

Kevin Brands lijkt in Turkije zijn nieuwe club te hebben gevonden. De speler van Go Ahead Eagles bevindt zich momenteel in dat land om bij Samsumspor rond te kijken.

Brands kan een contract van anderhalf jaar tekenen bij de Turkse tweededivisionist, met het Algemeen Dagblad. Volgens de krant zullen de handtekeningen woensdag gezet worden. Brands zit bij Go Ahead op een door spoor nadat hij gedurende het seizoen uit de basis verdween. Afgelopen zomer kwam hij over van NAC Breda.

Volgens het AD gaat er nog een Nederlander een contract tekenen bij Samsumspor. Jeroen Lumu, die momenteel clubloos is, kan zich eveneens voor anderhalf jaar verbinden aan de club. Lumu is afkomstig uit de jeugdopleiding van Willem II en speelde ook nog kort voor sc Heerenveen. Ook Ludogorets, Petrolul Ploiesti, FC Dordrecht en St. Pölten hadden Lumu onder contract staan.

Update 19/1 10.33: Kevin Brands en Jeroen Lumu zijn officieel speler van Samsunspor. Beide spelers hebben woensdag hun handtekening gezet onder hun nieuwe contract. Donderdag zijn de laatste formaliteiten afgehandeld. Brands komt over van Go Ahead Eagles, Lumu zat zonder club.