Update: Van den Brom ontkent aanstaand vertrek naar Maccabi Tel Aviv

Update: Van den Brom ontkent aanstaand vertrek naar Maccabi Tel Aviv

Gepubliceerd: vrijdag 20 januari 2017 om 09:59vr 20-01-2017 om 09:59

Een pikant gerucht uit Israël op donderdagavond. BBC-journalist Raphael Gellar, die gestationeerd is in het land, meldt dat John van den Brom waarschijnlijk binnen 48 uur wordt aangesteld als nieuwe trainer van Maccabi Tel Aviv. De oefenmeester is momenteel nog in dienst bij AZ. 

Afgelopen week werd de naam van Van den Brom al eens gelinkt aan Maccabi. Technisch directeur Jordi Cruijff is naarstig op zoek naar een opvolger voor de ontslagen Shota Arveladze en Van den Brom (50) zou één van de namen zijn op het kandidatenlijst van de Nederlander. Nu blijkt dat de oud-trainer van onder meer Vitesse en ADO Den Haag dus topkandidaat is in Tel Aviv. Eerder werkte Cruijff in Israël samen met Peter Bosz. 

Van den Brom staat sinds september 2014 aan het roer in Alkmaar. Afgelopen seizoen eindigde hij met de formatie uit Alkmaar op de vierde plaats in de Eredivisie. Momenteel gaat het gerucht dat de clubleiding van AZ twijfelt over het aanblijven van Van den Brom, wiens contract komende zomer afloopt. 

Update 20/1 9.59: John van den Brom is (nog) niet op weg naar Maccabi Tel Aviv. Dat laat de trainer van AZ desgevraagd weten aan NH. In Israel wordt er vanuit gegaan dat Van den Brom op korte termijn naar Tel Aviv komt, maar zo'n vaart zal het waarschijnlijk niet lopen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is dit een goede stap voor Van den Brom?

(1066 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws