Update: Vastberaden Dijks geeft signaal af op Instagram: 'Iedereen nodig'

Update: Vastberaden Dijks geeft signaal af op Instagram: 'Iedereen nodig'

26-01-2017 22:10
35

Mitchell Dijks verlaat Ajax niet voor Norwich City. De linksback heeft na een bezoekje aan Norwich bedankt voor de kans om naar de club uit het Championship te vertrekken.

Ajax bevestigde woensdagavond in gesprek te zijn met de Engelse club over de transfersom van Dijks (4 miljoen euro). De verdediger kon bovendien een uitstekend contract tekenen. "De trainer had ook een goed verhaal, maar uiteindelijk heeft Mitchell toch besloten niet voor Norwich City te kiezen", zegt zijn zaakwaarnemer Dick van Burik in De Telegraaf. "Het gevoel moet honderd procent goed zijn en dat was het niet. Een club als Norwich verdient ook geen negentig procent."

Daardoor hoeft Ajax deze transferperiode niet ook nog op zoek te moeten naar een nieuwe vleugelverdediger. De Amsterdammers hebben als doel nog voor het einde van de maand een nieuwe vleugelspeler te strikken als vervanger voor Anwar El Ghazi, die voor bijna 9 miljoen euro naar Lille zal trekken.

Update 22.10: Dijks lijkt vastberaden om het seizoen sowieso af te maken in Amsterdam. Via zijn persoonlijke Instagram-account laat de bankzitter donderdagavond weten dat hij weer op het trainingsveld is te vinden. 'We gaan er tegenaan de tweede seizoenshelft. Als team - en daar heb je iedereen bij nodig'. 

 

Ik ben weer op de trainingsvelden we gaan er tegen aan tweede seizoenshelft! Als team en daar heb je iedereen bij nodig

Een video die is geplaatst door mitchelldijks (@mitchelldijks) op