Ramos wilde switchen naar pikant rugnummer: 'Heb het echt overwogen'

Ramos wilde switchen naar pikant rugnummer: 'Heb het echt overwogen'

14-02-2017 11:46
6

Sergio Ramos heeft serieus overwogen om zijn rugnummer bij Real Madrid te veranderen. De huidige nummer 4 van De Koninklijke zou voor 93 hebben gekozen, een steek onder water naar stadgenoot Atlético.

In de Champions League-finale van 2014 leek Atlético af te stevenen op de eindzege toen Ramos in de 93ste minuut uit een hoekschop raak kopte, nog steeds een open wond bij alle Atlético-fans. Maar het was niet de enige keer dat Ramos laat scoorde. Dit seizoen flikte hij hetzelfde kunstje al in El Clásico met FC Barcelona, óók in blessuretijd.

"Ik weet niet welk doelpunt mijn favoriet is", begint Ramos in een Facebook Live-sessie ter ere van zijn vijfhonderdste wedstrijd voor Real Madrid. "Ik heb een paar goals die als mijn kinderen voelen, eentje uitkiezen is moeilijk. Misschien dan toch de gelijkmaker in de Champions League-finale. Dat zorgde ervoor dat alles nog te winnen viel. En scoren in de blessuretijd is bijzonder."

En dan het rugnummer. "Nummer 4 heeft me veel geluk bezorgd en heb ik mijn hele carrière bij Real gedragen. Maar denk niet dat ik niet heb overwogen om het te veranderen naar 93!", besluit Ramos.