Update: 'PSV weet van niets, Bayern heeft zich niet in Eindhoven gemeld'

Update: 'PSV weet van niets, Bayern heeft zich niet in Eindhoven gemeld'

21-02-2017 21:20
7

Mark van Bommel keert mogelijk terug naar Bayern München. De Duitse recordkampioen heeft de oud-international van Oranje op de korrel.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde BILD. Van Bommel is in beeld als trainer van het tweede elftal van Bayern. Die positie is vrij na de promotie van clubman Hermann Gerland naar de hoofdmacht. Gerland verving de naar Swansea City vertrokken Paul Clement als eerste assistent van Carlo Ancelotti.

Wedden

Meer odds

Met meer details over de Bayern-belangstelling voor Van Bommel komt BILD niet. Opvallend zou een hereniging wel zijn, omdat de Limburger in 2011 met ruzie vertrok uit München. Hij was jarenlang aanvoerder van Bayern.

Van Bommel heeft over interesse niet te klagen, want ook PSV heeft een rol voor hem in gedachten. Daarnaast is hij de rechterhand van Bert van Marwijk bij Saudi-Arabië. In het verleden had de huidige FC Utrecht-trainer Erik ten Hag het voor het zeggen bij de beloften van Bayern.

Update 21.18: PSV geeft aan dat Bayern München zich niet in Eindhoven heeft gemeld om Van Bommel aan te stellen als beloftentrainer van het tweede elftal van de Duitsers, meldt het Eindhovens Dagblad. Ook Van Bommel zelf 'weet van niets'.