Update: 'Rooney laat kans om best betaalde speler te worden lopen'

Update: 'Rooney laat kans om best betaalde speler te worden lopen'

22-02-2017 08:26
9

Wayne Rooney staat voor een vertrek bij Manchester United. De 31-jarige middenvelder is het zat dat hij steeds minder aan bod komt bij de club en heeft besloten om zijn periode bij United te gaan beëindigen. 

Dat meldt The Daily Mail. "Hij ziet wat er gebeurt. Hij speelt steeds minder en heeft de overtuiging dat hij nog genoeg te bieden heeft. Zo wil hij niet verdergaan", aldus 'een bron' tegenover het eerdergenoemde medium. Aan interesse geen gebrek voor Rooney, want de 31-jarige Engelsman kan een lucratief contract tekenen in China ter waarde van ruim veertig miljoen euro per jaar.

The Daily Mail weet dat er ook Amerikaanse clubs zijn die hengelen naar de diensten van Rooney. Ondertussen wordt hij ook in verband gebracht met een terugkeer naar zijn oude club Everton. Daar staat Ronald Koeman nu aan het roer.

Update 22.2.2017 08.24: Rooney vertrekt niet naar China, zo meldt Sky Sports. De routinier van United heeft aanbiedingen liggen om daar aan de slag te gaan, maar hij blijft in Engeland. In China kan hij de best betaalde speler ter wereld worden.