Update: Feyenoord nog niet uit de zorgen: Elia haakt af, ook voor Jones lastig

Update: Feyenoord nog niet uit de zorgen: Elia haakt af, ook voor Jones lastig

14-03-2017 14:59
13

Goed nieuws voor Feyenoord. Eljero Elia, Terence Kongolo en Marko Vejinovic hebben dinsdag de training hervat bij de koploper van de Eredivisie.

Feyenoord stapte dinsdagmiddag voor het eerst deze week het trainingsveld op. Elia, Kongolo en Vejinovic zijn erbij. Elia had last van zijn enkel en kuit, bij Kongolo was er sprake van een bovenbeenblessure en Vejinovic had last van zijn knie.

Het trio lijkt inzetbaar als Feyenoord het komende zondag opneemt tegen sc Heerenveen. Kongolo en Elia trainen volgens RTV Rijnmond nog wel apart van de groep. Het is onbekend of Vejinovic wel meedoet met de groepstraining.

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst ziet door de rentree van het trio de waslijst aan blessures afnemen. Hij mist alleen nog Bilal Basacikoglu (enkel) en Brad Jones (beenwond).

Update 14.59: Voor Eljero Elia lijkt het duel van deze week met Heerenveen nog te vroeg te komen. De aanvaller keerde dinsdag terug op de training, maar moest na een halfuur al afhaken met klachten. Ook Brad Jones gaat het duel met de Friezen waarschijnlijk niet halen, meldt het Algemeen Dagblad. Hij was dinsdag helemaal niet aanwezig op de training. Kongolo trainde afzijdig, maar wel met bal.