Dit was de ochtend: Catalaanse kritiek op Kuipers, Amsterdam weigert halve finale

Dit was de ochtend: Catalaanse kritiek op Kuipers, Amsterdam weigert halve finale

donderdag 20 april 2017 om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Younes wil door bij Ajax
Amin Younes laat weten dat hij graag bij Ajax wil blijven. De Duitse buitenspeler heeft een in medio 2018 aflopend contract, maar hoopt dat Ajax deze verbintenis wil verlengen. Younes hoopt zelfs 'de Duitse Sjaak Swart' te worden. (De Telegraaf)

Gemeente Amsterdam weigert halve finale-duel
Als Ajax donderdagavond doordringt tot de halve finale van de Europa League, levert dat mogelijk problemen op voor de UEFA. Het eerste halve finale-duel staat namelijk gepland voor donderdag 4 mei, wanneer ook de Dodenherdenking plaatsvindt. De gemeente Amsterdam wil een mogelijke thuiswestrijd van Ajax dan ook verbieden (De Telegraaf)

Anastasiou twijfelt over toekomst
Roda JC-trainer Yannis Anastasiou weet nog niet zeker of hij zijn carrière bij het Belgische KV Kortrijk wil voortzetten. Hoewel het aanbod volgens de Griek 'niet verkeerd' is, twijfelt de Griek. "Ik moet hierover goed nadenken." (De Limburger)

Catalaanse kritiek op Kuipers
Björn Kuipers kreeg veel complimenten na zijn optreden tijdens Barcelona-Juventus van woensdagavond, behalve dan vanuit Catalonië. 'Hij kwam naar Camp Nou met de reputatie dat hij veel door laat spelen. Die vrees werd bevestigd. Juventus had in Kuipers een geweldige bondgenoot.' (Mundo Deportivo)

Chelsea en Spurs domineren Elftal van het Jaar
Hoewel het nog een kleine maand duurt voordat het Premier League-seizoen voorbij is, heeft de Engelse Professional Footballers' Association al een Elftal van het Jaar samengesteld. Koploper Chelsea en nummer twee Tottenham Hotspur domineren het elftal, met ieder vier spelers.

Plaats een reactie

donderdag 20 april 2017 om 12:03
Respect voor dit besluit van de Gemeente Amsterdam.
Vind ik leuk
Dicky +2234
donderdag 20 april 2017 om 12:22
Zeker. Er zijn dingen belangrijker dan een potje voetbal.
Vind ik leuk
donderdag 20 april 2017 om 12:09
Wanneer Ajax zich plaatst voor de halve finale hoeft dat toch niet zo'n groot probleem te zijn. Wedstrijd een dag vervroegen of anders de eerste wedstrijd van Ajax sowieso een uitwedstrijd van maken. Dat Amsterdam niet op de 4e mei wil dat er in Amsterdam gevoetbald gaat worden is te begrijpen. Het herdenken van de overledenen tijdens de tweede wereldoorlog staat boven een partijtje voetbal.
Vind ik leuk
13 +38
donderdag 20 april 2017 om 18:06
Van 1e wedstrijd Ajax een uitwedstrijd maken, zal de tegenstander mogelijk niet waarderen. En wedstrijd dag vervroegen, is niet in belang tv-zenders. Nog niet zo makkelijk dus.
Vind ik leuk
Ricky +2662
donderdag 20 april 2017 om 12:17
Barca kan beter Tapas gaan eten en onze Kuupke met rust laten..foei foei
Man of the match...Kuupke..who else
Vind ik leuk
donderdag 20 april 2017 om 12:23
Wat een losers bij Barca, waar waren ze toen ze door de scheidsrechter door gingen tegen PSG. Toen hoorde je niks uit Catalonië!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Dit was de ochtend: Catalaanse kritiek op Kuipers, Amsterdam weigert halve finale