Dit was de ochtend: Catalaanse kritiek op Kuipers, Amsterdam weigert halve finale

Dit was de ochtend: Catalaanse kritiek op Kuipers, Amsterdam weigert halve finale

donderdag 20 april 2017 om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Younes wil door bij Ajax
Amin Younes laat weten dat hij graag bij Ajax wil blijven. De Duitse buitenspeler heeft een in medio 2018 aflopend contract, maar hoopt dat Ajax deze verbintenis wil verlengen. Younes hoopt zelfs 'de Duitse Sjaak Swart' te worden. (De Telegraaf)

Gemeente Amsterdam weigert halve finale-duel
Als Ajax donderdagavond doordringt tot de halve finale van de Europa League, levert dat mogelijk problemen op voor de UEFA. Het eerste halve finale-duel staat namelijk gepland voor donderdag 4 mei, wanneer ook de Dodenherdenking plaatsvindt. De gemeente Amsterdam wil een mogelijke thuiswestrijd van Ajax dan ook verbieden (De Telegraaf)

Anastasiou twijfelt over toekomst
Roda JC-trainer Yannis Anastasiou weet nog niet zeker of hij zijn carrière bij het Belgische KV Kortrijk wil voortzetten. Hoewel het aanbod volgens de Griek 'niet verkeerd' is, twijfelt de Griek. "Ik moet hierover goed nadenken." (De Limburger)

Catalaanse kritiek op Kuipers
Björn Kuipers kreeg veel complimenten na zijn optreden tijdens Barcelona-Juventus van woensdagavond, behalve dan vanuit Catalonië. 'Hij kwam naar Camp Nou met de reputatie dat hij veel door laat spelen. Die vrees werd bevestigd. Juventus had in Kuipers een geweldige bondgenoot.' (Mundo Deportivo)

Chelsea en Spurs domineren Elftal van het Jaar
Hoewel het nog een kleine maand duurt voordat het Premier League-seizoen voorbij is, heeft de Engelse Professional Footballers' Association al een Elftal van het Jaar samengesteld. Koploper Chelsea en nummer twee Tottenham Hotspur domineren het elftal, met ieder vier spelers.

Plaats een reactie

donderdag 20 april 2017 om 12:23
Wat een losers bij Barca, waar waren ze toen ze door de scheidsrechter door gingen tegen PSG. Toen hoorde je niks uit Catalonië!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Dit was de ochtend: Catalaanse kritiek op Kuipers, Amsterdam weigert halve finale