'Lacazette-transfer komt dichterbij: Spanjaarden nemen contact op met Lyon'

'Lacazette-transfer komt dichterbij: Spanjaarden nemen contact op met Lyon'

04-05-2017 17:41
11

Atletico Madrid maakt serieus werk van de komst van Alexandre Lacazette. De Madrilenen zijn deze week concreet geworden voor de spits van Olympique Lyon. Echter is er nog wel een obstakel.

L'Équipe claimt dat er contact is geweest tussen beide clubs en het management van de spits. De Europa League-tegenstander van Ajax verlangt zo'n zestig miljoen euro voor Lacazette. De Fransman heeft bij zijn huidige werkgever een contract tot medio 2019. De 26-jarige spits speelde zijn carrière enkel voor Lyon.

Wedden

Meer odds

Een jaar geleden deed Atletico ook een poging, maar wilden de Fransen niet meewerken. Nu kan een ander probleem de transfer naar Madrid dwarsbomen. Atletico heeft te maken met een FIFA-sanctie en mag zich niet roeren op de transfermarkt. Echter hoopt halve Champions League-finalist daar komende zomer onderuit te komen.

De Spanjaarden mogen volgens de straf tot januari 2018 geen spelers aantrekken. De FIFA legde de straf op, omdat Atletico fouten maakte bij het registeren van minderjarige spelers.