'Geldschieters en supporters zien komst van nieuwe NEC-trainer niet zitten'

'Geldschieters en supporters zien komst van nieuwe NEC-trainer niet zitten'

28-05-2017 20:38
10

Meer rampspoed voor NEC. Kort na de degradatie van de Nijmeegse club uit de Eredivisie is het hoogst onzeker of Rob Alflen nog aan de slag gaat als hoofdtrainer.

Dat meldt Omroep Gelderland. Dit weekend lekte uit dat Alflen rond is met NEC, maar het lijkt erop dat hij volgend jaar niet voor de groep staat. De reden: geldschieters en supporters zijn het op z'n zachtst gezegd oneens met de keuze voor de huidige assistent van Heracles Almelo.

De onduidelijkheid rond Alflen begon zondagochtend, toen Danny Hoekman, voormalig adviseur van NEC, afzegde voor het programma De Tafel van Kees. Hij liet optekenen dat er een crisisberaad op de agenda stond in Nijmegen, hoewel dat vervolgens weer werd ontkend door de clubleiding. De bedoeling was dat Alflen pas maandag gepresenteerd zou worden.

De grote vraag is nu of Alflen de nieuwe trainer van NEC wordt. Directeur Bart van Ingen hield zijn kaken stijf op elkaar tegenover Omroep Gelderland. "Daar geef ik nu geen antwoord op. Het is nu een periode van verwerken, daarna komt er een volledig plan."