'Borussia Dortmund-ster twijfelt na Tuchel-ontslag, Barça wil nieuwe poging wagen'

'Borussia Dortmund-ster twijfelt na Tuchel-ontslag, Barça wil nieuwe poging wagen'

05-06-2017 12:50
18

FC Barcelona heeft de pijlen weer gericht op Ousmane Dembele. Het twintigjarige toptalent van Borussia Dortmund moet komende zomer een van de topversterkingen van de Catalaanse club worden.

Dat meldt El Mundo Deportivo. Vorig jaar geleden werd al bekend dat de Spaanse topclub zeer gecharmeerd is van de Franse buitenspeler. Dembele, destijds speler van Stade Rennes, vertrok echter naar Dortmund. Inmiddels heeft hij daar een zeer goede indruk achtergelaten en de clubleiding is nu dus wederom uitgekomen bij het Dortmund-talent. 

Aan de ambities van Dembele zal het in ieder geval niet liggen. Enkele maanden geleden gaf hij aan graag op een dag naar Barcelona te verkassen. Zeker nu Thomas Tuchel, waarmee Dembele goed overweg kon, is ontslagen als trainer, twijfelt Dembele over zijn Dortmund-toekomst. De club is echter zuinig op het toptalent, dat nog een contract tot 2021 heeft in Duitsland. Barcelona zal dus diep in de buidel moeten tasten om de clubleiding van Borussia Dortmund überhaupt een transfer te laten overwegen.