Vermoedelijke opstelling vs. Luxemburg: Ajacieden en PSV'er verdwijnen naar bank

8 juni om 13:06

Jasper Cillessen staat vrijdagavond op doel tegen Luxemburg en bondscoach Dick Advocaat neemt geen enkele speler van Feyenoord of PSV op in zijn basisopstelling. Dat concludeert het Algemeen Dagblad op basis van de training van Oranje. 

Vrijdagavond staat in De Kuip het WK-kwalificatieduel met Luxemburg op het programma. Afgelopen zondag werd Cillessen verkozen boven Jeroen Zoet, die tegen Marokko (1-2) nog wel op doel stond. Ook tegen Luxemburg lijkt de goalie van Barcelona te gaan spelen. De defensie bestaat waarschijnlijk uit Joël Veltman, Lazio-duo Wesley Hoedt en Stefan de Vrij en Daley Blind. Kenny Tete en Bruno Martins Indi verdwijnen naar de bank.

Op het middenveld is er geen plaats meer voor Davy Klaassen en Davy Pröpper. Advocaat kiest vermoedelijk voor Georginio Wijnaldum, Kevin Strootman en Wesley Sneijder. Eerder deze week bevestigde de bondscoach al dat Sneijder sowieso in de basis staat. De aanval van Oranje bestaat uit aanvoerder Arjen Robben, Vincent Janssen en Memphis Depay.  

Vermoedelijke opstelling tegen Luxemburg

Cillessen, Veltman, De Vrij, Hoedt, Blind, Wijnaldum, Sneijder, Strootman, Robben, Janssen en Memphis