'Amrabat kan Watford verlaten: concrete belangstelling uit Spanje'

'Amrabat kan Watford verlaten: concrete belangstelling uit Spanje'

21-06-2017 15:35
11

Nordin Amrabat kan na anderhalf jaar terugkeren in de Primera Division. Deportivo La Coruña heeft serieuze belangstelling voor de vleugelspeler van Watford, meldt het Spaanse El Ideal Gallego woensdag. Tussen 2014 en 2016 speelde Amrabat (30) voor Málaga. 

Deportivo-trainer Pepe Mel zoekt versterkingen voor komend seizoen en heeft zijn oog laten vallen op de oud-speler van onder meer VVV-Venlo, PSV en Galatasaray. In Londen heeft Amrabat een contract tot de zomer van 2019. Afgelopen seizoen speelde hij 29 duels in de Premier League namens Watford. 

El Ideal Gallego zegt er voor de volledigheid bij dat een definitieve transfer naar Deportivo een moeilijk verhaal wordt. De laagvlieger kan waarschijnlijk niet voldoen aan de salariseisen van Amrabat. Mogelijk werkt Watford, dat de selectie flink op de schop gaat gooien, mee aan een verhuur. 

Dinsdag werd bekend dat Deportivo óók bezig is met de komst van Ola John. De vleugelspeler van Benfica kost ruim drie miljoen euro. John werd afgelopen halfjaar verhuurd aan Depor.