Update: 'John twijfelt over Spaanse transfer, akkoord voor 3,3 miljoen euro'

Update: 'John twijfelt over Spaanse transfer, akkoord voor 3,3 miljoen euro'

20-06-2017 15:32
12

Geén terugkeer in de Eredivisie voor Ola John. FOX Sports weet dat de vleugelaanvaller zijn loopbaan definitief voortzet bij Deportivo La Coruña. De Spanjaarden hebben overeenstemming bereikt met Benfica over een transfersom. 

In de afgelopen weken werd er geschreven over een mogelijke overstap van John (25) naar de Nederlandse competitie. De in Portugal overbodige buitenspeler werd volgens geruchten aangeboden bij zowel PSV als Feyenoord. Tot serieuze onderhandelingen heeft dat niet geleid. 

John gaat vrijwel zeker aan de slag bij Deportivo, dat hem afgelopen halfjaar ook al huurde van Benfica. FOX Sports meldt dat de twee clubs het eens zijn over een transfersom. Wat Depor betaalt voor de oud-speler van FC Twente, is onbekend.

John heeft bij Benfica een contract tot de zomer van 2019. Hij werd in de afgelopen jaren uitgeleend aan Deportivo, Hamburger SV, Reading en Wolverhampton Wanderers. 

Update 15.28: Ola John twijfelt of hij wel naar Deportivo La Coruña moet vertrekken. Volgens FOX Sports heeft de aanvaller meerdere aanbiedingen en is hij niet zeker over een transfer naar de Spaanse club. Deportivo heeft al een akkoord met Benfica over een transfersom van 3,3 miljoen euro, plus een doorverkooppercentage van twintig procent.