Hoedt al 'een halfjaar' in gesprek: Ik heb mijn keuze al gemaakt

Hoedt al 'een halfjaar' in gesprek: "Ik heb mijn keuze al gemaakt"

11-07-2017 14:32
9

Wesley Hoedt hoopt nog altijd op een contractverlening bij SS Lazio. De verdediger is naar eigen zeggen al een halfjaar met zijn club in gesprek over een langere verbintenis, maar tot een akkoord kwam het tot dusver niet.

Hoedt verwacht nu dat contractverlenging binnen 'een paar weken' een feit is. "We zullen zien wat er gaat gebeuren. Ik heb mijn keuze al gemaakt: ik wil hier blijven. Ik ben op dit moment erg tevreden hier", zegt Hoedt die nog een contract tot medio 2019 heeft, tegen Tuttomercatoweb. Vorig seizoen blonk de oud-AZ'er uit in de Serie A. "Ik heb een zeer goed seizoen gedraaid. Dankzij Lazio heb ik het Nederlands elftal bereikt."

Wedden

Meer odds

Er bestaat een kans dat de 23-jarige Alkmaarder na de zomer de enige Nederlander is bij Lazio, waar nu nog Stefan de Vrij onder contract staat. De collega-verdediger van Hoedt zou volgens diverse media zijn zinnen hebben gezet op een transfer. "Ik hoop dat hij blijft. Ik denk dat we hebben bewezen dat we heel goed samen kunnen spelen", besluit Hoedt.