Update: Bayern München bevestigt concrete belangstelling van Chelsea

Update: Bayern München bevestigt concrete belangstelling van Chelsea

28-07-2017 10:08
19

Renato Sanches gaat mogelijk alsnog weg bij Bayern München. Verschillende Britse media, waaronder The Evening Standard en The Daily Mirror melden dat Chelsea zijn zinnen heeft gezet op het Portugese toptalent.

Bayern München en Chelsea speelden onlangs vriendschappelijk tegen elkaar. Na afloop van die wedstrijd hebben de beide Italiaanse managers, Carlo Ancelotti en Antonio Conte, korte tijd met elkaar gesproken. Naar verluidt heeft Conte bij zijn collega geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Sanches. The Blues zijn hard op zoek naar een nieuwe middenvelder: ook Alex Oxlade-Chamberlain en Ross Barkley zouden in beeld zijn op Stamford Bridge.

Sanches leek hard op weg te zijn naar AC Milan, maar woensdag maakte Milan-directeur Marco Fassone bekend dat zijn club de benodigde transfersom niet op kan hoesten. Bayern heeft inmiddels laten weten dat het Sanches niet wil laten vertrekken uit de Allianz Arena. Een uitleenbeurt is wél bespreekbaar voor Der Rekordmeister.

Update 10.08: Renato Sanches staat in de belangstelling van Chelsea. Dat bevestigt Karl-Heinz Rummenigge-voorzitter van Bayern München, vrijdag in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Minimaal tien clubs zijn voor Sanches in de race, maar Conte heeft inderdaad navraag gedaan", aldus Rummenigge. "Hij weet dat Sanches het verschil kan maken."