'Alleen United gaat voor Bale. Want wie kan opboksen tegen hun bedragen?'

'Alleen United gaat voor Bale. Want wie kan opboksen tegen hun bedragen?'

08-08-2017 07:57
34

Gareth Bale moet de overstap naar Manchester United maken. Dat vindt Jamie Redknapp althans. De voormalig middenvelder van onder meer Liverpool, Tottenham Hotspur en Engeland denkt dat Bale dé ster van de Premier League kan worden.

"Als United hem zou halen, zou ik ze direct de beker geven", zegt Redknapp bij Sky Sports News. "Gareth Bale is zó goed. Hij zou de Premier League uit elkaar scheuren. De manier waarop hij speelt, dat zou bij United sensationeel zijn. Er zijn maar een paar spelers die kunnen wat hij kan."

"Hij is sensationeel. Gemaakt voor de Premier League", vervolgt de lyrische Redknapp. Ook Thierry Henry is zeer te spreken over Bale. "Hij geeft een team een andere dimensie. Als hij komt: pas op iedereen", aldus Henry, die denkt dat United geen concurrentie heeft van andere clubs. "Als hij daadwerkelijk beschikbaar is, dan zal alleen United voor hem gaan. Want welke andere clubs kunnen opboksen tegen de bedragen die United betaalt?"

Bale wordt deze zomer nadrukkelijk gelinkt aan een vertrek uit Madrid. Vijf jaar geleden betaalde De Koninklijke zo'n honderd miljoen euro aan Tottenham Hotspur voor de Welshman. 

Lees meer: 'Manchester United krijgt serieuze concurrentie in jacht op Bale'