We speelden vaker naar de verkeerde dan naar de goede kleur. Niet te coachen

"We speelden vaker naar de verkeerde dan naar de goede kleur. Niet te coachen"

14-08-2017 08:47
10

Hoewel PEC Zwolle zondagmiddag met 4-2 won van Roda JC, beleefde doelman Diederik Boer niet veel plezier aan zijn rentree in de Hanzestad. De van Ajax teruggekeerde Boer toonde zich na afloop van de wedstrijd kritisch over zijn eigen ploeg.

"Op een gegeven moment speelden we vaker naar de verkeerde dan naar de goede kleur. Dat is niet te coachen. Het had met spanning te maken, denk ik", laat Boer weten tegenover het Algemeen Dagblad. De doelman vond het dan ook begrijpelijk dat PEC voor rust werd uitgefloten door de eigen supporters. "Je hebt liever steun, maar het was ook niet om aan te gluren."

Ook in gesprek met FOX Sports was Boer duidelijk in zijn oordeel. "Het was eigenlijk helemaal geen leuke middag voor ons. De hele voorbereiding hebben we prima gespeeld en dan leg je zo'n eerste helft op de mat… " Boer liet zich tijdens de wedstrijd een paar keer gelden met scheldpartijen richting zijn medespelers. "Af en toe moet dat even, hè. Als het heel slecht is en er moet iemand gecorrigeerd worden, dan kan het prima."