Gewoon Adje Interim, undercover, waarschijnlijk alleen tot en met de winterstop

"Gewoon Adje Interim, undercover, waarschijnlijk alleen tot en met de winterstop"

21-11-2017 15:17
7

Afgelopen week werd bekend dat Leo Beenhakker (75) tóch weer aan de slag gaat in de voetballerij. De voormalig trainer van onder meer Real Madrid en Feyenoord wordt technisch adviseur bij Sparta. Beenhakker zwaaide in 2015 en had het daar aanvankelijk erg zwaar mee, bekent hij in het Algemeen Dagblad. 

"Ja, ik heb het er een tijdje lastig mee gehad om weg te zijn uit de voetballerij. Dat omgaan met die bijgoochems op het veld, die mannetjes de goede kant op sturen. Op het veld en in het echte leven. Niets mooier dan dat", aldus Don Leo. 

"Maar laten we het allemaal niet dramatiseren, zeg, kom op. Ik ga heus niet gebogen door het leven. Dat was alleen kort nadat ik was gestopt. Ik loop allang weer rechtop."

Het lijkt erop dat Beenhakker maximaal een paar maanden aan de slag gaat als klankbord voor Alex Pastoor. "Maak het allemaal niet te belangrijk, zeg. Gewoon Adje Interim, undercover, en waarschijnlijk alleen tot en met de winterstop. Totdat er een definitieve oplossing is gevonden over de invulling. Meer is het niet."

Lees ook: Beenhakker keert terug in Rotterdam: "Opent deuren voor ons"