Neymar vertrekt naar Real Madrid en jij bent de speler die hem moet vervangen

"Neymar vertrekt naar Real Madrid en jij bent de speler die hem moet vervangen"

20-12-2017 07:59
19

De broers van Juventus-vedette Paulo Dybala hebben De Oude Dame tegen zich in het harnas gejaagd. Gustavo en Mariano Dybala fungeren als zaakwaarnemers van de Argentijnse spelbepaler en lijken hun broer aan een transfer naar Paris Saint-Germain te willen helpen.

Het drietal heeft in het geheim al een tripje naar Parijs ondernomen, meldt het Spaanse AS dat zich op zijn beurt baseert op het Italiaanse Corriere della Sera. Het Spaanse medium laat weten dat een transfer van Dybala naar de Franse hoofdstad een meer dan reële optie is. "Neymar vertrekt naar Real Madrid en jij bent de speler die hem moet vervangen", zou Mariano Dybala hebben benadrukt tegenover zijn broer.

Juventus is allesbehalve te spreken over het gedrag van de familie Dybala. De regerend Italiaans kampioen was naar verluidt van plan om het tot 2022 doorlopende contract van het kroonjuweel open te breken, waardoor zijn marktwaarde flink zou worden opgeschroefd. Die plannen lijken de ijskast in te moeten gaan na de flirt tussen het kamp-Dybala en PSG.

Lees ook: Dybala heeft weinig geruststellende boodschap voor Juventus: 'Kan ik niet beloven'