'Heerlijk thuiskomen, ze bleven mijn naam scanderen. De liefde is groot'

'Heerlijk thuiskomen, ze bleven mijn naam scanderen. De liefde is groot'

21-01-2018 07:51
5

Romeo Castelen is de fans van ADO Den Haag dankbaar voor de warme ontvangst zaterdagavond. De 34-jarige winteraanwinst van VVV-Venlo wil zijn rentree na het 1-1 gelijkspel een sterk vervolg geven.

Dat Castelen in Den Haag terugkeerde op de Nederlandse velden, maakte het voor hem bijzonder. De rechtsbuiten begon zijn carrière bij ADO, dat hem niet vergeten was. "Als je zo wordt ontvangen, dan is het heerlijk thuiskomen", zegt hij tegen de NOS. "Ik had nog niet in dit stadion gespeeld. Dan is het toch afwachten, maar je ziet de liefde voor de club en ook wat ze naar mij uitstralen. Ze bleven mijn naam scanderen. Mijn liefde voor de club is groot."

Met Robin van Persie keerde er nog een andere oude bekende terug naar de Eredivisie. Castelen kijkt ernaar uit om zijn voormalige Oranje-collega weer in actie te zien. "Het is mooi als jongens als Van Persie terugkomen en mooi voor het Nederlandse voetbal als iemand als Van Persie hier te zien is. Hij is natuurlijk een geweldige speler", aldus de VVV-aanwinst, die niet hapte op de vraag over een rentree in Oranje: "We moeten niet gek gaan doen hè."