Transfervrije Balotelli biedt zich aan: 'Net als Neymar, Griezmann en Dybala'

Transfervrije Balotelli biedt zich aan: 'Net als Neymar, Griezmann en Dybala'

31-03-2018 16:24
23

Welke club durft het aan met Mario Balotelli? Het Italiaanse enfant terrible van OGC Nice beschikt over een aflopend contract en aast op een nieuw avontuur. Balotelli (27) vertelt in gesprek met La Gazzetta dello Sport dat hij zichzelf tot de tien beste voetballers ter wereld rekent. 

"Ik denk dat ik in de top-tien van de wereld sta, ja. Cristiano Ronaldo en Lionel Messi zijn van een ander niveau, maar ik denk dat ik er bij sta met verder spelers als Neymar, Antoine Griezmann en Paulo Dybala", aldus Super Mario. "Maar: zij hebben nu een voorsprong omdat ze meer hebben gewonnen."

Italië, Engeland, Frankrijk: wat Balotelli betreft liggen alle opties open. "Naar Roma zou ik gaan voor de club, de spelers en de fans. (...) Een terugkeer naar AC Milan zie ik nu niet zitten, de club heeft me op een vervelende manier laten gaan. En tegen Internazionale zou ik waarschijnlijk nee zeggen, omdat iedereen weet dat ik een Milan-supporter ben."

De aanvaller, die dit seizoen veertien keer scoorde namens Nice, rekent erop dat hij veel mooie aanbiedingen gaat krijgen. "Clubs doen goede zaken als ze mij halen. Ik ben een koopje. Het belangrijkste is dat ik nu geweldig in vorm ben. Ik kan overal het verschil maken."