'PSV weet van interesse clubs en wil contracten van duo graag verlengen'

'PSV weet van interesse clubs en wil contracten van duo graag verlengen'

28-04-2018 08:09
58

PSV wil door met Albert Gudmundsson. De IJslandse international staat er goed op bij de technische leiding van de Eindhovenaren en de club hoopt dan ook dat hij voor meerdere seizoenen bijtekent.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Gudmundsson heeft bij PSV de kans om zijn contract met meerdere seizoenen te verlengen. Daarmee geeft de club een duidelijk signaal af aan de aanvaller, die het dit seizoen vooral moet doen met optredens in Jong PSV. Af en toe mag hij invallen in het eerste elftal van Phillip Cocu.

PSV wil andere clubs te snel af zijn en hoopt dat Gudmundsson verlengt. Er zijn clubs die belangstelling hebben in de PSV'er, maar namen van clubs zijn niet bekend. Na dit seizoen gaat Gudmundsson met zijn zaakwaarnemer om tafel met PSV om te spreken over zijn toekomst.

PSV hoopt naast het verlengen van Gudmundsson nog een slag te gaan. De club gaat ook in gesprek met de zaakwaarnemer van de achttienjarige Cody Gakpo. Het contract van de vleugelaanvaller loopt volgend jaar af. PSV hoopt Gakpo net als Gudmundsson langer vast te leggen. Of dat op korte termijn gaat gebeuren, moet worden afgewacht. Gakpo debuteerde in februari tegen Feyenoord in PSV 1.