'Fortuna-middenvelder vertrekt transfervrij en wordt medische gekeurd in Tilburg'

'Fortuna-middenvelder vertrekt transfervrij en wordt medische gekeurd in Tilburg'

16-05-2018 11:25
43

Dries Saddiki gaat niet met Fortuna Sittard de Eredivisie in, meldt het Brabants Dagblad woensdagochtend. Alleen een medische keuring scheidt de 21-jarige middenvelder nog van een transfer naar Willem II.

Saddiki en Willem II zijn volgens het BD al akkoord over een transfervrije overstap. Wanneer de geboren Limburger zijn medische keuring met goed gevolg doorstaat, zal de eerste Willem II-aanwinst voor het nieuwe seizoen officieel worden voorgesteld. Saddiki moet in Tilburg de opvolger worden van de Spanjaard Pedro Chirivella, die na een uitleenbeurt van één seizoen terugkeert naar Liverpool.

Met een totaalaantal van 26 competitiewedstrijden had Saddiki een groot aandeel in de promotie van Fortuna Sittard dit seizoen. De middenvelder volgt de naar Ajax vertrekkende Perr Schuurs en doelman Miguel Santos, die onlangs zijn vertrek aankondigde, naar de uitgang. Fortuna moet wellicht ook afscheid moet nemen van topscorer Lisandro Semedo, die door een handvol clubs gevolgd wordt. De club heeft tot dusver één nieuwe speler binnengehaald, in de persoon van Alessandro Ciranni.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie