El Pais: Ajax slaat toe en kan 'hattrick' in Colombia binnen enkele dagen afronden

El Pais: Ajax slaat toe en kan 'hattrick' in Colombia binnen enkele dagen afronden

Gepubliceerd: maandag 21 mei 2018 om 09:35ma 21-05-2018 om 09:35

Ajax is in gesprek met Deportivo Cali over een transfer van Nicolas Benedetti. Dat meldt El Pais maandag. In april werden de Amsterdammers al gelinkt aan de 21-jarige Colombiaanse middenvelder. 

Volgens het medium gaat Benedetti een buitenlands avontuur aan en de kans is zeer groot dat de keuze uiteindelijk op Ajax valt. Bronnon rond de Colombiaan hebben verteld dat zijn zomerse transfer aanstaande is. Ajax heeft met Luis Orejuela en Mateo Cassierra twee spelers die overkwamen van Deportivo Cali. De aanwezigheid van de twee Colombianen zou Benedetti hebben overtuigd om de onderhandelingen aan te gaan met de Amsterdammers. 

De onderhandelingen kunnen in de komende dagen al worden afgerond, aldus El Pais. De berichtgeving bevestigt wat er afgelopen weekend al werd gezegd na de wedstrijd van Cali tegen Nacional: het zou de laatste wedstrijd van Benedetti bij zijn huidige club zijn. Ajax is overigens niet de enige club met interesse in het talent. Ook vanuit de MLS wordt er getrokken aan de middenvelder, maar Benedetti geeft de voorkeur aan een Europees avontuur. 

Benedetti maakte in 2015 zijn debuut voor de Colombiaanse club. Sindsdien speelde hij 102 wedstrijden, waarin hij zeventien keer scoorde. In april werd in Argentinië al geschreven over Ajax' interesse in Benedetti

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws