Update: Angelino-nieuwtje naar rijk der fabelen verwezen; PSV eerste keus

Update: Angelino-nieuwtje naar rijk der fabelen verwezen; PSV eerste keus

06-06-2018 17:26
86

Een opvallend gerucht uit Engeland: Marcel Brands bekijkt volgens The Sun de mogelijkheid om Angeliño naar Everton te halen. Dat zou pikant zijn, omdat PSV ook interesse heeft.

Everton is op zoek naar een opvolger van routinier Leighton Baines, die flirt met een transfer naar de Major League Soccer. Eén van de linksbacks die worden genoemd op Goodison Park, is Angeliño. Dat meldt The Sun. De 21-jarige Spanjaard heeft zich in de kijker gespeeld bij NAC Breda, dat hem afgelopen seizoen huurde van NAC Breda.

Het is geen geheim dat Brands groot fan is van Angeliño. In de winterstop probeerde hij de linksback al naar PSV te halen, maar een deal ketste toen af op de vraagprijs van Manchester City (elf miljoen euro). Inmiddels zou de vraagprijs zijn gezakt naar vijf tot zes miljoen.

De vraag is of Brands daadwerkelijk voor de transfercoup gaat, waarbij PSV het kind van de rekening wordt. In een eerder stadium werd Oranje-international Patrick van Aanholt (Crystal Palace) ook al in verband gebracht met Everton.

Update 17.26: Het Eindhovens Dagblad deed navraag en meldt inmiddels dat Everton níet bezig is met de komst van Angelino naar Goodison Park. PSV is 'nog altijd de eerste keuze' van de Spaanse back, aldus het dagblad.