PSV'er heeft gesprekken achter de rug en gaat 'binnen paar dagen' keuze maken

PSV'er heeft gesprekken achter de rug en gaat 'binnen paar dagen' keuze maken

06-06-2018 15:22
25

Op zéér korte termijn wordt bekend waar de sportieve toekomst van Sam Lammers ligt. De jonge spits van PSV gaat snel een knoop doorhakken. Lammers meldt dat in gesprek met dagblad De Limburger. 

"Binnen enkele dagen zal ik beslissen waar mijn toekomst ligt", luidt het statement van de jeugdinternational. De Limburger weet dat Lammers met VVV-Venlo heeft gesproken over een mogelijke verhuur. De jonge aanvaller kan echter uit meerdere Eredivisie-ploegen kiezen. 

Afgelopen week werd bekend dat ook sc Heerenveen een oogje heeft op de 21-jarige speler, die in 2015 zijn debuut maakte in PSV 1 en afgelopen seizoen tot slechts zeven Eredivisie-optredens (één basisplaats) kwam namens de landskampioen. PSV is nu bereid om Lammers elders te stallen. 

Heerenveen zou in Eindhoven geïnformeerd hebben naar de mogelijkheid om Lammers te betrekken in de transfer van Denzel Dumfries. De Friezen willen Lammers graag kopen, weet onder meer het Eindhovens Dagbladmaar PSV heeft een nadrukkelijke voorkeur voor een verhuur.