Buijs: 'Ik heb vandaag van Jans gehoord dat hij niet naar Groningen komt'

Buijs: 'Ik heb vandaag van Jans gehoord dat hij niet naar Groningen komt'

29-06-2018 18:57
5

Julian Chabot komt niet naar FC Groningen. Trainer Danny Buijs heeft van technisch manager Ron Jans te horen gekregen dat de deal niet doorgaat en de verdediger van Sparta vooralsnog in Rotterdam blijft.

"Ik heb vandaag de boodschap van Ron gekregen dat hij niet naar Groningen komt", vertelt Buijs in een Q&A van Groningen op Facebook. "Waarom niet? Dat durf ik niet te zeggen. Ik denk dat het belangrijk is dat we weten wie wat communiceert. Ron is verantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid. Dat doet hij uiteraard in overleg met de staf en de scouting. Ik heb aan het einde van de middag gehoord dat Chabot niet naar ons toe gaat komen."

Buijs verwacht dat Jans nog met een aankoop op de proppen gaat komen. "Ron is daarin leidend en degene die daarover naar buiten communiceert, maar het is wel de bedoeling dat er een speler bij gaat komen. We willen er nog een centrale verdediger bij hebben."

Buijs hoopt dat sterkhouder en aanvoerder Sergio Padt bij gaat tekenen in Groningen. "Wat ik begrepen heb is dat ze in gesprek zijn met elkaar. Die gesprekken verlopen positief. Ik denk dat we allemaal hopen dat daar snel groen licht komt."