Groenendijk grapt: 'Niet aannemelijk dat hij in Almelo komt rondneuzen'

Groenendijk grapt: 'Niet aannemelijk dat hij in Almelo komt rondneuzen'

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 16:14vr 17-08-2018 om 16:14

ADO Den Haag-trainer verwacht niet dat hij in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo zaterdag kan beschikken over Erik Falkenburg. De aanvaller ging vorige week met een bloedende neus van het veld na de 1-2 nederlaag tegen FC Emmen.

"Het is niet aannemelijk dat hij in Almelo komt rondneuzen", grapt Groenendijk tegenover het Algemeen Dagblad. De gelegenheidsspits ondervond deze week nog te veel hinder van de botsing met keeper Kjell Scherpen om te kunnen trainen. De spoeling is daardoor dun bij de Hagenaars, die ook Yuning Zhang moeten missen door de Aziatische Spelen.

"We kijken naar alle mogelijkheden, het kan zelfs zo zijn dat Lex Immers in de spits verschijnt", laat Groenendijk weten. "Hij is heel blij met de nieuwe rol die hij vorig jaar gekregen heeft, maar als het incidenteel anders is dan loopt hij daar niet voor weg. Hij is heel belangrijk op ons middenveld en als je hem daar weghaalt, dan merk je dat ook meteen. Ik moet daar goed over nadenken en uiteindelijk een keuze maken."

Op de training experimenteerde Groenendijk ook met Melvyn Lorenzen in de punt van de aanval. De Duits-Oegandese aanvaller speelt normaal als linksbuiten. "We moeten bij ADO creatief zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws