Vermeer ontkent Van Bronckhorst-gerucht: Daar is niets van waar

Vermeer ontkent Van Bronckhorst-gerucht: "Daar is niets van waar"

30-09-2018 20:52
26

Kenneth Vermeer neemt zijn situatie bij Feyenoord zoals het is. Zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht sprak tegenover de NOS uit dat Feyenoord 'anders met hem om had kunnen gaan'. Vermeer is al een tijdje reservespeler in Rotterdam-Zuid.

"Tuurlijk is het lastig als je de hele week hard traint en je zondag niet mag spelen, maar we weten de situatie", vertelt Vermeer zondag na Feyenoord - Vitesse aan de NOS. "In de voorbereiding was ik niet fit, dus dan weet je dat je niet speelt. Het belangrijkste is dat ik fit blijf, zodat ik er sta wanneer ik er moet staan. Ik wil Justin (Bijlow, red.) zo goed mogelijk ondersteunen."

Vermeer wil niet spreken van een echte concurrentiestrijd. "We werken goed samen. Concurrentiestrijd? We zijn collega's. Justin is een goede vriend van me. Wat ik net al zei, ik was aan het begin niet fit. Om daarover te praten heeft eigenlijk geen zin."

Het zat Vermeer vorige winterstop behoorlijk dwars dat Feyenoord niet mee wilde werken aan een vertrek. "Dat was toen het geval, maar we zijn alweer een tijd verder. Je kunt niet in het verleden blijven hangen. Je moet door en dat heb ik gedaan. Ik heb gedaan wat ik moest doen, meer kan ik niet doen."

Vermeer zou geen goede band onderhouden met trainer Giovanni van Bronckhorst, maar daar klopt niets van volgens de doelman. "Daar is niets van waar. Ik heb een normale band met de trainer. Ik zie weleens wat voorbij komen, maar als mensen niets weten gaan ze iets schrijven. Tussen de trainer en mij is er niets gebeurd."

Lees ook: Zaakwaarnemer uitgerangeerde Vermeer: 'Ze hadden anders met 'm om kunnen gaan'