Perez ziet gevaar: 'Ajax heeft daar iets meer last van, PSV dendert maar door'

Perez ziet gevaar: 'Ajax heeft daar iets meer last van, PSV dendert maar door'

Gepubliceerd: dinsdag 23 oktober 2018 om 09:44di 23-10-2018 om 09:44

Kenneth Perez ziet dat PSV en Ajax dit seizoen ver boven de rest uitsteken in de Eredivisie. De Deen, die een verleden heeft bij beide clubs, ziet slechts één gevaar voor de titelconcurrenten.

"De grootste tegenstander van Ajax en PSV zijn ze eigenlijk zelf", laat Perez weten bij Natafelen van FOX Sports. "Het kan zo zijn dat het zo makkelijk wordt dat je te makkelijk gaat denken en arrogant wordt. Dat je denkt: het zal wel loslopen. PSV heeft daar in de eerste negen wedstrijden nog geen last van gehad, ze denderen maar door."

"Ajax heeft daar wel iets meer last van hebben we in een aantal wedstrijden gezien", vervolgt Perez. "Het was schrikbarend dat je tegen sc Heerenveen zo makkelijk kan winnen. En dat een trainer dan kan zeggen: iedereen is heel gebleven, dus dat is een pluspunt. Dat zei je vroeger tegen amateurploegen in de beker. En dat was nu tegen Heerenveen-uit."

Volgens de voormalig aanvaller liet Ajax de kans liggen om te werken aan het doelsaldo, dat momenteel achterblijft bij dat van PSV. "Ajax heeft zichzelf met het doelsaldo tekort gedaan, want dat kan belangrijk gaan worden. Het had ook een monsterscore kunnen worden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws