LIVE-discussie: El Khayati keert terug bij ADO, Superboeren zonder Serrarens

LIVE-discussie: El Khayati keert terug bij ADO, Superboeren zonder Serrarens

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 19:43za 08-12-2018 om 19:43

ADO Den Haag en De Graafschap hebben allebei iets recht te zetten in hun onderlinge confrontatie in Den Haag. ADO ging vorige week hard onderuit bij Ajax (5-1), terwijl De Graafschap een kansloze nederlaag leed tegen PEC Zwolle (2-0).

Erik Falkenburg krijgt de kans in de spits bij ADO Den Haag. Alfons Groenendijk geeft Falkenburg de voorkeur boven Melvyn Lorenzen en Tomas Necid, die allebei op de bank zitten. Ook middenvelder Dion Malone staat niet in de basis. Op het Haagse middenrif is er wel weer een basisplaats ingeruimd voor Abdenasser El Khayati, die tegen Ajax nog ontbrak met een blessure.

Ook bij de Superboeren speelt er een andere spits. Fabian Serrarens is niet op tijd wedstrijdfit voor het duel in de Hofstad, waardoor Stef Nijland een kans krijgt als aanvalsleider van De Graafschap. Serrarens zit wel op de bank. Linksback Lars Nieuwpoort kreeg vorige week een rode kaart en is er dus wegens een schorsing niet bij. Jordy Tutuarima is zijn logische vervanger.

ADO Den Haag: Zwinkels; Troupee, Kanon, Kuipers, Meijers; Bakker, El Khayati, Immers; Hooi, Falkenburg, Becker.

De Graafschap: Jurjus; Owusu, Nieuwpoort, Van de Pavert, Tutuarima; Bakker, El Jebli, Olijve; Narsingh, Nijland, Van Mieghem.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws