Dembélé roept Barça-spelers bij elkaar na recordboete: Hij weet dat hij fout zit

Dembélé roept Barça-spelers bij elkaar na recordboete: "Hij weet dat hij fout zit"

Gepubliceerd: woensdag 12 december 2018 om 18:48wo 12-12-2018 om 18:48

Ousmane Dembélé lijkt bereid om te werken aan zijn tekortkomingen. De Franse aanvaller van FC Barcelona heeft in een volle kleedkamer zijn excuses aangeboden aan zijn ploeggenoten.

Dat bevestigt Barça-speler Carles Aleña aan Sport. Dembélé ging afgelopen zondag wéér in de fout door zich twee uur te laat te melden op de training. De openlijke kritiek van een aantal ploeggenoten én de vermeende recordboete van Barcelona hebben de 21-jarige Fransman naar verluidt overtuigd van het feit dat hij moet veranderen.

Dembélé zou deze week zijn ploeggenoten bij elkaar hebben geroepen. Zijn speech was volgens Sport kort, maar respectvol. "We hebben zijn excuses geaccepteerd", vertelt Aleña. "Hij weet dat hij fout zit. Ousmane is een goede jongen, we zullen hem blijven steunen."

Dinsdagavond maakte Dembélé in de Champions League-kraker tegen Tottenham Hotspur (1-1) een wereldgoal. Robert Fernandez, technisch secretaris van Barça, is er blij mee. "Het klopt dat Dembele een reeks van fouten gemaakt heeft, maar we staan nog steeds voor hem in. We wisten van zijn slaapproblemen, maar zien vooral de grote speler die hij is."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws