De Ligt en De Jong spraken met Onana: 'Ze wilden weten hoe het leven in Spanje is'

De Ligt en De Jong spraken met Onana: 'Ze wilden weten hoe het leven in Spanje is'

18-12-2018 07:19 Laatste update: 09:21
25

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt deden bij André Onana navraag over het leven in Spanje. Dat onthult de Kameroense goalie in het Spaanse radioprogramma El Transistor.

Onana vertelt in de uitzending van Onda Cero over de loting van Ajax in de achtste finale van de Champions League. Volgend jaar is Real Madrid de tegenstander in de knock-outfase van het miljardenbal.

Verder wordt de oud-goalie van FC Barcelona ook gevraagd naar Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt, die allebei op de radar staan bij Barcelona. "De Jong en De Ligt hebben mij gevraagd naar La Liga en hoe het leven is in Spanje. Wat ik weet is dat ze geweldige spelers en voorbereid zijn."

Door zijn goede spel wordt ook Onana voorzichtig in verband gebracht met (een terugkeer naar) Barcelona, bijvoorbeeld in een ruilconstructie met Jasper Cillessen. Afgelopen weekend stelde de sluitpost dat hij momenteel goed op zijn plek zit bij Ajax. "Ik wil het beste voor mijzelf en dat is nu om bij Ajax te zijn en mijzelf te ontwikkelen en wedstrijden te winnen. Dat heb ik nu nodig en in de toekomst zullen we zien of ik Ajax verlaat voor FC Barcelona of voor een andere club", zei hij daarover.

No Poll