'FC Emmen stuurt huurling na negen minuten terug en wil de transfermarkt op'

'FC Emmen stuurt huurling na negen minuten terug en wil de transfermarkt op'

23-12-2018 20:24
15

FC Emmen gaat een half jaar eerder dan gepland afscheid nemen van Easah Suliman, meldt RTV Drenthe. De twintigjarige verdediger wordt dit jaar gehuurd van Aston Villa en komt in Drenthe nauwelijks aan spelen toe.

De jeugdinternational van Engeland deed negentig minuten tijdens de bekerwedstrijd tegen OFC Oostzaan en kwam in de Eredivisie tot negen speelminuten, verspreid over drie wedstrijden. Volgens de plaatselijke omroep heeft Emmen-trainer Dick Lukkien onlangs met zijn collega's van Aston Villa gesproken over de situatie van Suliman: beide partijen lijken het erover eens te zijn dat er voor de verdediger geen toekomst meer is bij FC Emmen en dat hij per direct terug zal keren naar Engeland.

FC Emmen wil de transfermarkt op om een vervanger voor Suliman te halen. Ook hoopt de Eredivisie-debutant tijdens de tweede seizoenshelft over een extra aanvaller te beschikken. De club gaat van 6 tot 11 januari op trainingskamp naar het Spaanse Estepona en hoopt de twee beoogde aanwinsten dan al mee te kunnen nemen.