Update: Ook Corriere dello Sport linkt Diks aan Feyenoord

Update: Ook Corriere dello Sport linkt Diks aan Feyenoord

Gepubliceerd: zondag 13 januari 2019 om 22:22zo 13-01-2019 om 22:22

Feyenoord verwelkomt deze maand mogelijk een oude bekende. Kevin Diks mag vertrekken bij Fiorentina en is in beeld bij de Rotterdammers, zo melden althans Italiaanse media dit weekend.

Volgens de Italiaanse journalist Alfredo Pedulla is Feyenoord in de markt voor de 22-jarige rechtsback. Diks speelde in het seizoen 2017/'18 al op huurbasis in De Kuip. Hij kwam toen tot 23 optredens in de Eredivisie, waarvan achttien als basisspeler. Overigens heeft Feyenoord naar verluidt wel concurrentie van het Belgische Standard Luik. Hoeveel Diks moet kosten, is niet duidelijk.

Diks kwam dit seizoen nog geen minuut in actie in de Serie A. Viola News weet dat Standard Luik aanvankelijk de beste papieren had om hem over te nemen van Fiorentina, maar zaterdag kwam Feyenoord plots tussenbeide. Mogelijk zien de Rotterdammers in de oud-speler van Vitesse de opvolger van Jeremiah St. Juste, die wordt gelinkt aan Zenit Sint-Petersburg en Napoli. 

Mocht Diks daadwerkelijk terugkeren bij Feyenoord, dan lijkt de komst van Rick Karsdorp van de baan. Begin dit jaar schreef La Gazzetta dello Sport nog over een terugkeer van Karsdorp naar Rotterdam.

Update 22:21 uur: Het bericht dat Diks mogelijk terugkeert naar Feyenoord wordt in Italië ook gebracht door Corriere dello Sport. Ook die krant schrijft dat Standard Luik in de race is voor de rechtsback. De Belgen zouden de beste papieren hebben, maar Feyenoord geeft niet op.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws